Essi

RAHASTONHOITAJAN TERVEISET LOPPUVUOTEEN!

Hei kaikille!
Tässä muutamia ohjeita maksuihin liittyen, jotta saadaan loppuvuosi pakettiin ja tuleva kausi jatkumaan jouhevasti näin kirjanpidon näkökulmasta:

- TOIMINTAMAKSUT: Maksakaa joukkueen tilille VIIMEISTÄÄN perjantaina 22.12 käyttäen TOIMINTAMAKSUVIITETTÄ 1009, jotta ehdin välipäivinä katsomaan maksetut maksut ja tilittämään maksut edelleen jaokselle. Jos tuntuu että et pysty maksamaan, ole yhteydessä hyvissä ajoin minuun ja Klaus Kuljuun, jotta voidaan sopia osamaksusta. Mikäli ilmoitetaan vasta vuodenvaihteen jälkeen tai ihan viime tingassa, aiheutuu siitä paljon ylimääräistä työtä ja oma aikani näiden hoitamiseen on enemmän kuin rajallinen!

- PELAAJIEN KUUKAUSIMAKSUT: Kuukausimaksu 20 euroa maksetaan kuukausittain käyttäen pelaajan omaa viitenumeroa, joka on kaikille annettu. Jos haluat maksaa useamman kuukauden kerrallaan, se on ok. Viitenumero kertoo, että kyse on kuukausimaksusta. Jos maksat vahingossa varusteet väärällä viitteellä tai maksat väärän summan tms. ilmoitathan tässä tapauksessa minulle, niin tiedän mistä maksusta on kyse. Kuukausimaksu viimeistään kunkin kuun loppuun mennessä maksuun!

- VARUSTEET: Varusteissa käyttöön otettu VARUSTEVIITE 1203. Tämä on osoittautunut hyväksi ja nopeuttaa työtä, joten jatketaan sen käyttämistä.
HOX! Viimeisimmät varusteet nyt maksuun, maksu puuttuu vielä n. kolmasosalla pelaajista!

Ari

hei!
Vuoden 2018 toimintamaksu on maksettava ennen vuodenvaihdetta. Kuvat ja materiaalit-kansiossa on taulukko, minkä verran kukin joutuu maksamaan. Taulukosta käy selville, että 2009 ja 2010 syntyneille pelaajille lisenssi maksaa 165 euroa. 2011 syntyneet maksavat lisenssistä 100 euroa. Toisesta lapsesta saa alennuksen (2010 syntynyt maksaa 140 ja 2011 syntynyt 80 euroa). Perheen kolmas lapsi maksaa jalkapallokoulumaksun 70 euroa.
Toimintamaksun määrää syntymävuosi, ei joukkue jossa pelaa. Toimintamaksun voi maksaa useammassa erässä. Jos maksat useammassa erässä, niin ole hyvissä ajoin yhteydessä junioripäällikkö Klaus Kuljuun 040-8697065 (klaus(piste)kulju(miuku)windowslive(piste)com) ja joukkueemme rahastonhoitaja Essi Davidilaan (essi(piste)davidila(miuku)icloud(piste)com).
Tärkeää on, toimintamaksu on maksettu joulukuun viimeiseen päivään mennessä! Jos maksua ei ole suoritettu tai maksuaikataulusta sovittu, poistetaan pelaaja joukkueesta, eikä joukkueen tapahtumiin voi osallistua.
Essi laittaa vielä tarkempaa tietoa siitä, miten maksu suoritetaan ja mitä tietoja esim. oikeudesta alennuksiin tarvitsee maksun yhteydessä ilmoittaa.

-jojo Ari

Ari

Hei!
Sunnuntain turnaukseen kaksi aikataulumuutosta. P10 pun ja P10 valk viimeinen peli (17.00) alkaa puoli tuntia aikaisemmin, eli kello 16.30. Muu aikataulu pysyy ennallaan

Ari

Lappiahallilta oli tänään lähtenyt jokun mukaan väärä reppu numerolla 25. Pukuhuoneesta oli löytynyt reppu numerolla 20. Onko jollakin meidän joukkueesta väärä reppu? Tarkastakaapa! Ilmoitusta numerooni 0400957753.
Kannattaa olla pelikamppeiden ja muiden vaatteiden kanssa tarkkana (mielellään nimet kuten päiväkodissa), koska samankokoisia- ja laisia hallilla paljon.

Nooa

Hox hox!!!

Nooalla vaihtunu talvikengät!!

Haltin musta/vihreät talvilenkkarit!!

Saa soittaa 0440404111

Nooa

Nooalla lähteny mukkaan 34set, että jollaki on nyt vähä pienet jalassa :)

Nooa

Kengät löyty :)