Jesse

Tärkeää! Varusteasiaa ja laskutus
Valkoiset pelipaidat ja uusien pelaajien varusteet tulleet ja on nyt painossa. Verkka-asu tulee perässä. Maksetaan ensin nämä valkeat pelipaidat ja peliasut, josta lasku on jo tullut. Tehdään nyt niin että kaikki maksaa nämä samalla viitteellä, joka on 1203. Ei makseta siis tätä tilausta pelaajan omalla viitteellä. Vaan maksu varusteviitteellä 1203. Laitan tähän alle listan, mitä kenenkin pitää maksaa, mistä tähän mennessä lasku tullut. Laskussa eräpäivä 28.10.2017, elikkä siihen mennessä maksu. Jos kysyttävää olkaa yhteydessä Anneen puh. 0407172153 tai rahastonhoitaja Essiin puh. 0407627792
.
- Nooa Bindzi 26e (valkea pelipaita)
- Davidila Peetu 26e
- Junttari Sinuhe 26e
- Keinänen Kimi 26e
- Keskitalo Kasperi 26e
- Kotvio Alvin 26e
-Kotvio Kaapo 26e
- Koskela Alex 26e+ pipo 13e ? yht.39e
- Kunnari Luukas 26e
- Lohti Matias 114e ( 2 x pelipaitaa,shortsit,harkkapaita, reppu)
- Melkko Vilho 48e (pelipaita ja 2 x sukat)
- Virkkala Miro 89e (2 x pelipaitaa,shortsit,harkkapaita)
- Näätsaari Eetu 28.50e (pelipaita ja oman housun painatus)
- Näätsaari Elias 57.50e (2 x pelipaita ja oman housun painatus)
- Oinas Viljami 26e
- Pohjanen Eeli 26e
- Purra Viljami 26e
- Rantamölö Veeti 26e
- Raudaskoski Jesse 26e
- Regina Nuutti 26e
- Salonen Nooa 26e
- Vierelä Eelis 26e
- Juuso Matias 43.50e (pelipaita ja shortsit)
- Waara Weeti 87 e (2 x pelipaita, harkkapaita ja pipo)
- Yigit Artur 26e
- Yigit Oliver 26e
- Yousef Jaber 89e (2 x pelipaita, shortsit, harkkapaita)

Tulihan nyt kaikki? jos jotain niin kysykää :). t.Anne

Anne

Hei! Valkoiset pelipaidat ja uusien pelaajien varusteet on tilattu aiemmin ja nyt on lähdössä toinen tilaus. Punainen verkkapaita koko 140cm ja koko 152cm on maahantuojalta loppu tällä hetkellä mutta laitetaan niistä jo tilaus vetämään ja odottamaan tulevaa erää maahantuojalta. Mutta olkaa yhteydessä pikaisesti jos haluatte tilata jotakin vielä tms. Terv. Anne Puh. 0407172153

Ari

Hei!
Ensimmäisen toimintakauden viimeiset treenit on pidetty ja ansaittu tauko on edessä. Kuluneen toimintakauden aikana meillä oli 76 harkkakertaa, joissa jokaisessa oli mukavasti innokkaita pelaajia paikalla. Osallistuimme yhteensä 9:ään turnaukseen tai harkkapeliin. Osaan tapahtumista jouduimme rajoittamaan osallistujamäärää. Joukkueen tulevaisuuden kannalta onkin tärkeää, että innokkaita pelaajia on paljon.
Myös joukkueen toimihenkilöt ovat ansainneet tauon. Vaikka myös toimihenkilöitä on joukkueessa mukavasti, ei harkat ym. pyöri ilman heidän panostustaan. Valmentajat ja muut joukkueen toimihenkilöt, tekevät työtä talkoilla ja maksavat lastensa harrastuksista aivan samat maksut kuin kaikki muutkin. Tulevaisuudessa toivoisinkin, että tähän lajiin kuuluvat talkoot eivät kaatuisi pääasiassa toimihenkilöiden niskaan. Jos haluan lapseni harrastavan jalkapalloa tässä joukkueessa, olen valmis uhraamaan muutaman tunnin vuodessa talkoilemalla lapseni harrastuksen mahdollistamiseksi.
Futistreenit jatkuvat marraskuussa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Lappiahallissa. Pistän keskiviikon treenit nimenhuutoon, kun saan ajankohdan selville. Sunnuntaisin treenit on klo 16-17. Joukukuun ensimmäisenä ja toisena viikonloppuna on turnaus, joihin kannattaa ilmoittautua jo nyt. Seuran kauden päättäjäiset on myös nimenhuudossa ilmoittautumista varten. Jokainen osallistuja saa seuralta osalllistumispalkinnon.
Kuluneen vuoden aikana on tapahtunut paljon oppimista sekä pojilla, että toimihenkilöillä. Poikien kehitys kentällä on ollut huikeaa. Luulen, että myös joukkueen organisaatio on kehittynyt vuoden aikana. Ensi kautta ajatellen mietittäväksi - organisaatioon kaivataan toista TP-klubilaista ja lisää valmentajia.

Terveisin jojo-Ari

Anne

Hei! Varusteasiaa.. Tilataan pojille valkoiset pelipaidat vieraspeleihin ja verkka-asu. Nyt voi myös tilata punaista pelipaitaa tai shortsia jos menneet pieneksi ja reppua ja teknistä harkkapaitaa jos ei vielä ole. Otan tiistaina harkkoihin mukaan mallikappaleita, voi sovittaa kokoja. Lisäkokoja vielä tulossa niin sitä seuraavalla viikollakin voi sovittaa. Hinnat: -valkoinen pelipaita 26€
Punainen pelipaita 29€
Shortsit 17.50€
Reppu 25€
Verkkapaita 32€
Verkkahousut 26.50€
Tekninen harkkapaita t-paita 16.50€
Jos on omia varusteita, jotka vain painatetaan niin niihin painatuksen hinta erikseen. Lisätietoja voi kysellä Annelta Puh. 0407172153

Anne

Minun kautta tilataan joukkotilauksena kaikki kerralla. Tänään ja ensiviikolla voi sovittaa treenien yhteydessä kokoja. T. Anne

Anne

Ja jos ei pääse treeneihin voi olla minuun yhteydessä niin sovitaan sovitukselle aika ja paikka erikseen. Terv. Anne Puh. 0407172153

Ari

Hei!
P10-joukkue on täyttänyt yhden vuoden! Paljon on tuohon vuoteen mahtunut tapahtumia ja kokemuksia. Viime sunnuntain turnausta seuranneet huomasivat, kuinka pojat ovat kehittyneet valtavasti vuoden aikana. Taistelimme hienosti pari vuotta enemmän harjoitelleita tyttöjä vastaan.
Joukkue jää lokakuuksi tauolle. Tämän- ja ensi viikon harkkojen jälkeiset seuraavat harkat ovat näillä näkymin marraskuun ensimmäisenä päivänä Lappiahallissa. Olemme vuoden harjoitelleet ahkerasti ja sekä pelaajapojat, että toimihenkilöt ovat varmasti ansainneet hengähdystauon!
Seuraavat turnaukset on joulukuun ensimmäisenä ja toisena lauantaina. Ensimmäinen Lappiahallissa ja toinen Junkohallissa Kemissä.