Hei!
Park hotel tiedustelee, olisiko meidän joukkueella kiinnostusta talkoilla suurpilkeillä 23-25.3. Tiedossa olevat työt: apupilkkijöitä lastenalueelle 6 kappaletta, myyntihommaa ja siivousta.
Palkka on tuntiperusteinen.

Vastaa viestiin jos voit osallistua. Laita myös toive, mitä hommaa haluaisit tehdä. Ilmoittautuneiden perusteella ilmoitan hotellille, voimmeko ottaa tämän työtarjouksen vastaan.

Nooa

Käytetäänkö yleensäkin kaikkien talkoiden tuotot vain oman joukkueen käyttöön?

Hei!
Seuran talkoista (Lappiahallin kahviovuorot ja edustuksen pelitalkoot) ei joukkue saa suoraan sentin senttiä. Arpojen myynnistä ja TH-cup-talkoista seura päättää vuosittain paljonko tulouttaa joukkueille. Välillisesti seura tukee joukkueita esimerkiksi valmennuspäällikön ja junioripäällikön palveluilla sekä ilmaisella osallistumisoikeudella seuran järjestämissä turnauksissa.
Joukkueen järjestämien omien turnausten (esim. viime kesän M-L nappulaliigaturnaus) tuotto tulee suoraan joukkueelle. Samoin muiden joukkueen hankkimien "omien" talkoiden tuotto tulee lyhentämättömänä joukkueelle.
Seura on siirtänyt vuoden vaihteessa joukkueet tilitoimiston asiakkaiksi. Maksamme joka kuukausi 25 euroa tilitoimistolle siitä, että se valvoo rahaliikennettämme. Joukkueen rahastonhoitaja hoitaa silti käytännön maksut, maksujen perimiset ja kuittien toimittamisen tilitoimistolle.

Epäselvissä asioissa kannattaa olla suoraan yhteydessä jojoon.

Anne

Hei! Huomenna sunnuntaina 4.2 harkoissa verkkapaidat jaossa. Otan myös housut mukaan jotka eivät ole vielä housuja saaneet. Jos ei pääse harkkoihin olkaa yhteydessä sovitaan varusteiden toimitus /haku. T. Anne Puh. 0407172153

Hei!
Joukkueelle olisi nyt tarjolla hyvä yhteistyökumppani. Park-hotel tarvitsisi lumen pudotusta katolta (sisäpihan matala tasakatto). Jos pystymme hoitamaan tämän, on tulevaisuudessa varmasti luvassa lisää samankaltaisia "pikkuhommia". Tästä hommasta joukkueen kassa karttuu 400 euroa. Tulevaisuutta ajatellen olisi hyvä että meillä olisi tällaisia yrityskumppaneita, joita voimme auttaa tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Tälläkin talkoolla maksamme kuukauden hallivuorot!

Jos pystyt osallistumaan tämän viikon perjantaina klo 17.30 ja/tai lauantaina 12.00 lähtien lumenpudotustalkoisiin Park-hotellilla, niin vastaa tähän viestiin pikaisesti. Mitä useampi pääsee mukaan, niin sitä nopeammin homma on selvä. Vastaukset jos saisi keskiviikkoon mennessä, niin voi ilmoittaa Park-hotellille otammeko homman vastaan.

Itse voin osallistua ainakin perjantaina.

Terveisin Ari

Janne

Illalla ehin

Ari

Meitä oli perjantaina koolla sen verran kovakuntoinen sakki, että lumet tuli alas että heilahti. Ei meinannut maassa operoiva pyöräkonekuski pysyä tahdissa mukana!
Kiitokset kaikille kymmenelle mukana olleelle lumimiehelle!

Ari

Käy katsomassa nimenhuudon viesteistä lupaava yhteistyötarjous!

Ari

Muistutus! Laita valkoinen pelipaita päälle su 28.1. pelitreeneihin!