Anne

Pojillehan tämä on ilmainen. Joukkue maksaa.

Ari

Tämän päivän harkat peruttu.

Weeti

Weeti loukkasi polven koulussa, joten joutuu olemaan turnauksesta pois. T. Siiri

Henri, profiilikuva
Henri

Paranemisia Weetille👍

Ari

Hei!
Jalkapallokausi lähestyy päätöstään. Syyskuussa treenaamme kahdesti viikossa länsirannan tekonurmella ja sateen sattuessa Lappiahallissa. Maanantain Puuluodon harkat jäävät siis pois.
Lokakuussa olemme jalkapallosta tauolla ja aloitamme uuden kauden marraskuun alusta. Ensi talven harjoitusajat selviävät todennäköisesti vasta lokakuussa.

Syyskuussa joukkueen valmennustilanne tulee olemaan vaikea. Suurin osa valmentajista on estynyt osallistumasta toimintaan ja se yhdistettynä suureen pelaajamäärään tekee tilanteesta hankalan. Joukkue tarvitsisi lisää vanhempia valmennustiimiin. Jos jollakulla on mahdollisuutta tai kiinnostusta osallistua, niin kerro ihmeessä. Toivotaan, että saamme seuran taholta apua tähän akuuttiin ongelmaan. Tilanne, jossa valmentaja tulee oman joukkueen ulkopuolelta, maksaa aina rahaa. Jos siis joudumme ostamaan valmennusta ulkopuolelta, tulee se tietysti näkymään suoraan kuukausimaksuissa.

Seura-arpojen myyntiaika päättyy 14.9. Palauttakaa arpakannat minulle mielellään jo hyvissäajoin ennen tuota päivämäärää. Maksu (100 euroa) suoraan joukkueen tilille.

Syyskuussa voi olla vielä yksi tai kaksi nappulaliigaturnausta, mutta muuten seuraavat turnaukset pelataan marraskuusta lähtien. Kauden päättäjäisistä tiedotan sitten, kun aikataulut selviävät.

Toivotaan lämmintä ja vähäsateista syyskuuta!

Terveisin jojo-Ari

Alvin, profiilikuva
Alvin

Onko ketään myyntitykkiä joka sais myytyä meidän toisesta arpanipusta viimeiset 6arpaa ettei ite pidä niitäkin ostaa?🤔Voin toimittaa ne huomisiin treeneihin.

Vilho, profiilikuva
Vilho

Vilho on loukannut maanantaina jalkansa reeneissä, ei pysty pelaamaan.

Janne

Pikaista paranemista Vilholle👍.