Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Tornio
Jäseniä 45 (Pelaajalista)

Kommentti tapahtumaan

Ari
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Kimi
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Essi

RAHASTONHOITAJAN TERVEISET LOPPUVUOTEEN!

Hei kaikille!
Tässä muutamia ohjeita maksuihin liittyen, jotta saadaan loppuvuosi pakettiin ja tuleva kausi jatkumaan jouhevasti näin kirjanpidon näkökulmasta:

- TOIMINTAMAKSUT: Maksakaa joukkueen tilille VIIMEISTÄÄN perjantaina 22.12 käyttäen TOIMINTAMAKSUVIITETTÄ 1009, jotta ehdin välipäivinä katsomaan maksetut maksut ja tilittämään maksut edelleen jaokselle. Jos tuntuu että et pysty maksamaan, ole yhteydessä hyvissä ajoin minuun ja Klaus Kuljuun, jotta voidaan sopia osamaksusta. Mikäli ilmoitetaan vasta vuodenvaihteen jälkeen tai ihan viime tingassa, aiheutuu siitä paljon ylimääräistä työtä ja oma aikani näiden hoitamiseen on enemmän kuin rajallinen!

- PELAAJIEN KUUKAUSIMAKSUT: Kuukausimaksu 20 euroa maksetaan kuukausittain käyttäen pelaajan omaa viitenumeroa, joka on kaikille annettu. Jos haluat maksaa useamman kuukauden kerrallaan, se on ok. Viitenumero kertoo, että kyse on kuukausimaksusta. Jos maksat vahingossa varusteet väärällä viitteellä tai maksat väärän summan tms. ilmoitathan tässä tapauksessa minulle, niin tiedän mistä maksusta on kyse. Kuukausimaksu viimeistään kunkin kuun loppuun mennessä maksuun!

- VARUSTEET: Varusteissa käyttöön otettu VARUSTEVIITE 1203. Tämä on osoittautunut hyväksi ja nopeuttaa työtä, joten jatketaan sen käyttämistä.
HOX! Viimeisimmät varusteet nyt maksuun, maksu puuttuu vielä n. kolmasosalla pelaajista!

Lue loput viestit

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja: Ari, ari.pohjanen@pp.inet.fi, 0400 957753